به گزارش
سافتگذر ؛ دیگر هفتهای نمیگذرد که در آن روشی جدید از جاسوسی دولت آمریکا از مردم این کشور فاش نشود. آخرین روش افشا شده، استفاده از گوشیهای همراه مردم برای جاسوسی صوتی و حتی تصویری از آنان است.
آیا شما هم هر جا میروید گوشی همراهتان را با خود میبرید؟ مسلماً همینطور است. یکی از مطالعات اخیر نشان داده که 75 درصد از مردم حتی در دستشویی هم از گوشی همراهشان استفاده میکنند! بنابراین بهترین راه برای تحت نظر گرفتن افراد مشکوک استفاده از تلفن همراه این افراد است.
روزنامه والاستریت ژورنال به نقل از منابع بینام از استفاده از همین روش توسط افبیآی خبر داده است؛ این سازمان افراد مشکوک را فریب میدهد تا با کلیک بر روی یک لینک، برنامهای را روی گوشیهایشان نصب کنند که افبیآی با آن از این افراد جاسوسی میکند. البته نکته کوچکی هم در این میان وجود دارد: افبیآی از این روش تنها برای مظنونینی استفاده میکند که تخصصی در زمینه فناوری اطلاعات ندارند. مسئولین این سازمان میترسند که یک متخصص رایانه بتواند جزئیات برنامهشان را کشف و افشا کند.
به علاوه، برای نصب این برنامه روی گوشی افراد، کسب حکم بازرسی لازم است؛ در حالی که اگر اطلاعات جمعآوری شده صرفاً اطلاعات غیر خصوصی باشد، لزوم حکم بازرسی نیز خیلی جدی گرفته نمیشود. هنوز هیچ اطلاعاتی درباره تعداد افراد مورد حمله قرار گرفته، میزان اطلاعات جمعآوری شده توسط این برنامه، و یا شیوه پاک شدن برنامه پس از جمعآوری اطلاعات لازم، در دست نیست.
به گزارش
سافتگذر ؛ اگر دولت آمریکا میتواند از طریق گوشی همراه و لپتاپ از شهروندانش جاسوسی کند، دیگر چه اهمیتی دارد که ایکسباکس وان هم میتواند همین کار را انجام دهد؟! البته اگر فکر میکنید تنها دولت آمریکا است که اینگونه از مردمش جاسوسی میکند، خوب است بدانید که هر دولتی روشهای خاص خود را برای انجام این کار دارد. حریم خصوصی مدتها است دیگر معنا ندارد. اما چگونه باید حریم خصوصی را به عنوان یک حق مسلم به مردم برگردانیم؟ و سؤال مهمتر اینکه آیا اکثر مردم جهان دیگر اهمیتی به موضوع از دست رفتن حریم خصوصیشان میدهند؟